Geld lenen voor vakantie

Iedereen wil wel met vakantie, het gezin kijkt er ook vaak al maanden vooraf naar uit en al vanaf de winter wordt er uitgekeken naar de zomervakantie. Toch is het financieel niet altijd mogelijk om een leuke vakantie te ondernemen.

U ontvangt weliswaar vakantiegeld in de maand mei maar daar staan ook weer genoeg onbetaalde rekeningen tegenover. Om stress en andere gezondheidsproblemen te voorkomen en de rust en harmonie binnen het gezin te bewaren is geld lenen voor vakantie de normaalste zaak van de wereld geworden. U kunt ervoor kiezen om het bedrag dan in kleine termijnen terug te betalen verspreid over de rest van het jaar.

Een doorlopend krediet wordt hier vaak voor gebruikt. Vakantie boeken, wat spullen kopen voor op de vakantie zelf en na terugkomst snel alle onbetaalde rekeningen betalen. Zo, u bent weer uitgerust en bent er weer klaar voor. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u op vakantie wilt maar uw vakantiegeld pas later gestort wordt. In dat geval kunt u vaak het beste kiezen voor een persoonlijke lening of wellicht zelfs een minilening.

Doordat u namelijk een eenmalig incident betreft en u dit op korte termijn weer kunt aflossen is het niet nodig om na het aflossen nog over het bedrag te kunnen beschikken zoals bij een doorlopend krediet. Houdt goed in de gaten dat de zogenaamde ‘koop nu, betaal later’ acties vaak een doorlopend krediet betreft. Als u hier geen behoefte aan heeft dan kunt u na het afbetalen van de auto uw krediet weer stopzetten.